J Training - hyvinvointistudio

Monipuoliset Personal Training -palvelut

Hyvinvointipalvelut

Tarvitsetpa sitten elämäntapamuutosta, parempaa kuntoa, kehonmuokkausta, ryhmäliikuntaa tai haluat vain hyvän tsempparin vierelle, olen sinua varten! Harjoitella voit ulkona tai sisällä, kuntosalilla tai kotona, lenkkipolulla tai liikuntahallissa. Tarjoan monipuoliset personal training -palvelut sekä kuntottavaa valmennusta ja motivointitukea kaiken ikäisille ihmisille!

Personal Training – palvelut

Hyvinvointivalmentaja Johanna Merivalli

Ihminen on onnellinen kun keho, mieli, uni, ravinto ja liikunta ovat tasapainossa. Haluan auttaa asiakkaitani löytämään tämän tasapainon ja omalla esimerkilläni osoittamaan että mikään fyysinen rajoite ei ole este liikkumiselle.

 

Valmennussuhde alkaa aina henkilökohtaisella, maksuttomalla tapaamisella, jossa asiakkaalle suunnitellaan omien tavoitteiden ja toiveiden pohjalta yksilöllinen kokonaisuus.

 

Tapaamisessa selvitetään asiakkaan tavoitteet, toiveet ja mahdollisuudet realistiseen treenaamiseen sekä nykyinen arkirytmi ja hyötyliikunta. Mahdolliset liikerajoitukset ja -ongelmat otetaan aina huomioon. Yhdessä asiakkaan kanssa keskustellaan miten tavoitteiden kanssa edetään myös ruokavalion suhteen.

 

Harjoitella voit ulkona tai sisällä, kuntosalilla tai kotona, lenkkipolulla tai liikuntahallissa. Minulla on oma harjoittelutila, jossa saat yksilöllistä ja räätälöityä ohjausta. Harjoitukset totta kai voi toteuttaa myös muualla, esim. lenkkipolulla tai salilla. Haetaan onnistumisen iloa yhdessä!

Kuntouttava liikkuminen

Hyvinvointivalmentaja Johanna Merivalli

Oman taustani takia ymmärrän myös selkäongelmien kanssa kamppailevia ja selkäleikkauksesta kuntoutuvia. Lähellä sydäntäni on myös ikäihmisten liikkuminen. Olen itse esimerkki siitä, miten liikunnan avulla voi toipua jopa massiivisen selkäleikkauksen jälkeen.

 

Selkäkivut voivat vaikuttaa merkittävästi liikkumiskykyyn ja haluun liikkua. Selkäongelmaisen asiakkaan kanssa olennaisinta on löytää ne liikkeet ja liikuntamuodot, jotka eivät aiheuta kipua sekä vahvistaa selän ryhtiä ja liikettä kontrolloivia lihaksia. Kun fysioterapia on loppusuoralla ja saat luvan omaehtoisen liikkumiseen, ota yhteyttä.

 

Polven nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus, jonka itsehoidossa like-, lihasvoima- ja venyttelyharjoitukset ovat tärkeitä. Kokemuksen ja koulutukseni kautta tiedän, miten jalan lihaksistoa vahvistetaan turvallisesti ja ylimääräistä kipua aiheuttamatta. Ylipainoiselle nivelrikkopotilaalle painon pudotus on erittäin tärkeää.

Hyvinvointivalmentaja Johanna Merivalli
Hyvinvointivalmentaja Johanna Merivalli
Hyvinvointivalmentaja Johanna Merivalli
Hyvinvointivalmentaja Johanna Merivalli

Olen kouluttautunut monipuolisesti, olen hyvinvointi-, kuntosalivalmentaja, personal trainer, terveys-ja elintapavalmentaja, ryhmäliikuntaohjaaja sekä olen EREPS- ja APT- auktorisoitu valmentaja. Teen myös yhteistyötä Porihallin kanssa.

Call Now Button