CRYO - huippukylmähoito​

Luonnonmukainen ja lääkkeetön apu​

CRYO-huippukylmähoito

CRYO-huippukylmähoito lisää hyvää oloa tehokkaasti. Se on luonnonmukainen ja lääkkeetön apu, joka lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia. Kylmähoidon hyödyntäminen kivunlievityksessä ja rasitusvammoissa on varsin tunnettu ja tutkittu hoitomuoto. Se sopii erityisesti erilaisten lihas- ja nivelkipujen sekä erilaisten iho-ongelmien hoitoon.

Miten CRYO- huippukylmähoito toimii?

CRYO-huippukylmähoito

Huippukylmähoidon teho perustuu ihon pintalämpötilan laskuun. Kun ihon pintalämpötila laskee alle neljän celcius-asteen, hoidettavalla alueella tapahtuu niin sanottu termoshokki. Lämpötilan radikaali lasku hoidettavalla alueella viestittää keholle, että kehon omat parannustoimenpiteet tulee aloittaa. Siksi kylmähoidettavan alueen verenkierto vilkastuu ja saa kehon tuottamaan useita hyvinvointia lisääviä entsyymejä ja hormoneja esim. adrenaliini, endorfiini, kortisoli ja testosteroni.

 

Aineenvaihdunnan vilkastuminen aikaansaa sen, että hoidettavalle alueelle virtaa uutta hapekasta verta. Koska verenkierron aktivointi kiihdyttää ravintoaineiden pääsyä kudoksiin sekä vauhdittaa haitallisten kuona-aineiden poistumista hoidetulta alueelta, huippukylmähoito lievittää nopeasti kipua, paikallista tulehdusta sekä lisää liikkuvuutta.

 

Parantunut verenkierto, tehokas nesteenpoisto, turvotuksen laskeminen ja kollageenin tuotanto edistää palautumista myös urheilusuorituksen jälkeen. CRYO-huippukylmähoidon hyödyt ovat erityisen suuret juuri kivunhoidossa. Jos olet toipumassa loukkaantumisesta tai leikkauksesta, voi huippukylmähoidosta olla suurta apua.

Tehokas apu kipuun ja vammojen hoitoon

CRYO-huippukylmähoito

Huippukylmähoito lievittää nopeasti kipua hoidettavalla alueella ja lisää liikkuvuutta

  • Kylmähoito vaikuttaa turvotusta laskevasti, sillä se laskee kehon histamiinitasoja. Histamiini johtaa tulehdusreaktioon ja sitä vähentämällä turvotus laskee hoidetulla alueella.
  • Hoito vähentää kivun tunnetta analgesian avulla: analgesia eli kiputunnottomuus poistaa voimakkaat tuntoaistimukset hoidetulta alueelta, joten kiputilat vähenevät huomattavasti.
  • Hoito vauhdittaa verenkiertoa: hoidetun alueen lämpötilan laskeminen johtaa verenkierron nopeutumiseen, mikä puolestaan johtaa nesteen poistumiseen alueelta sekä tulehduksen laskemiseen.

Huippukylmähoidoilla on saatu aikaan hyviä tuloksia esimerkiksi seuraavien vaivojen hoidossa: selkäkipu, niskakipu, jäätynyt olkapää, polven nivelrikko, polvikipu, tenniskyynärpää, jännetuppitulehdus, sormien nivelrikko palautuminen rankan treenin jälkeen, vamma- ja leikkausalueen turvotus.

Kylmähoito auttaa iho-ongelmissa

CRYO-huippukylmähoito

Kasvojen iholle käytettynä huippukylmähoito poistaa iholta toksiineja, parantaa kudosten verenkiertoa, poistaa turvotusta, nopeuttaa ihon kollageenituotantoa ja desinfioi sekä pienentää ihohuokosia. Hoidossa aiheutettu termoshokki saa kiihtyneen verenkierron mukana elimistöä erittämään hyvinvointia edistäviä hormoneja, entsyymejä sekä ravinteita ja tämä nopeuttaa iho-oireiden paranemista sekä ihon kykyä palautua.

 

Erittäin hyviä tuloksia on saatu aknen ja psoriasiksen hoidossa. Hoitoa voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi esimerkiksi kollageenin tuotannon aktivoimiseksi.

CRYO-huippukylmähoito
Call Now Button